Søg

Ofte Stillede Spørgsmål - FAQ

Returnering og refundering

Passer din skjorte, sweater, t-shirt, sokker eller underbukser ikke, eller ønsker du af andre årsager at returnere dine Sumisura varer, kan du senest 14 dage efter modtagelse, returnere varerne til os. 

Læs hele vores returpolitik.

Ja, du har også 14 dages returret hos Sumisura.

Læs om dine 14 dages returret her.

Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder, og derfor opfordrer vi dig til at tage kontakt, hvis der er problemer med de varer, du har købt.

I henhold til den danske købelov har du som forbruger 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du ved fejl eller mangler enten kan få varen repareret eller ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at mangler og fejl ikke skyldes fejlagtig brug af varen eller anden skadevoldende adfærd.

Læs hele vores returpolitik.

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen for varen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til det betalingskort du benyttede, da du oprindeligt købte varen, efter at vi har kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Læs hele vores returpolitik.

Vores produkter

Fordi egyptisk bomuld har længere og blødere fibre end andre bomuldssorter. Det betyder at, at bomuldstråden, som man væver af, bliver mere ensartet og stærkere.

Læs mere under Skjorte Indsigt.

På produktsiden for den enkelte skjorte finder du et  link til den enkelte vares størrelsesguide. Vi har også en samlet oversigt samt hjælp til hvordan man tager mål for alle vores produkter

Hvis du er i tvivl om din skjortestørrelse, så mål den på denne måde: Læg et målebånd om din nøgne hals, når du står almindeligt oprejst og afslappet. Målebåndet skal sidde tæt men ikke stramme. Det antal cm, du måler rundt om halsen, er din skjortestørrelse.

For at sikre den rigtige størrelse til netop dig, kan du tage dit brystmål, her skal du have assistance af en ven - målebåndet placeres rundt om brystet, ud for 3.-4. knap på skjorten.

Du kan nemt sammenligne dine mål i vores målskema og sikre dig den korrekte størrelse.

Se vores Size Guide for alle vores produkter her.

Bomuld er et organisk materiale, og det kan ikke undgås, at det krymper. Som tommelfingerregel krymper bomuld af dårlig kvalitet 5-8%, mens bomuld af så god kvalitet, som det vi anvender hos Sumisura krymper max 2-3%.

Vores skjorter har et Italian fit, hvilket betyder, at de sidder godt til uden at være slim fit. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge, råder vi dig generelt til at bestille den største af størrelserne.

Se vores Size Guide her.

Levering

Leveringstiden inden for Danmark er normalt 1-2 hverdage og til andre EU-lande 3-5 dage. Har du ikke modtaget din pakke senest 4 hverdage efter du har bestilt, bedes du kontakte os, så vi kan spore pakken og sikre os, at der ikke er gået noget galt.

Vi afsender alle danske ordrer med GLS. 

- GLS Pakkeshop

- GLS Erhverv

GLS Pakkeshop
Denne leveringsmetode vælges som oftest af vores kunder. Din pakke vil i dette tilfælde blive leveret til en GLS pakkeshop nær dig (du får mulighed for selv at vælge hvilken), og du vil få en notifikation pr. sms når din pakke er klar til afhentning.

GLS Erhverv
Denne leveringsmetode kan vælges, hvis du vil have pakken sendt til en erhvervsadresse. Det er dog her vigtigt at du oplyser Firmanavn, da GLS ikke leverer erhvervspakker til privatadresser som bruges til erhverv. Der leveres her kun til virksomheder med en designeret varemodtagelse, som kan tage i mod pakken inden for normal åbningstid.

For nuværende leverer vi til alle EU lande.

Vi har desværre ikke mulighed for, at du kan komme forbi vores kontor og afprøve skjorter eller afhente din ordre.

Se mere under Levering og retur

Betaling

Du kan benytte følgende betalingsmetoder på Sumisura.com:

- VisaDankort

- Mastercard

- American Express

- Visa electron

- Maestro

- Apple Pay

- Google Pay

- Shop Pay

- MobilePay

Læs mere under Handelsbetingelser.

Ja, du kan bestille som erhverv, du skriver blot firmanavn og CVR nummer på formularen på bestillingssiden.

Hvis du er interesseret i større køb er du altid velkommen til at læse mere om de muligheder vi har til dit firma her.

Du kan sagtens købe et gavekort. Gavekortene kommer i forskellige foruddefinerede størrelser, og du finder dem lige her. Hvis du skal bruge et beløb som ikke er tilgængeligt på siden, så kontakt os endelig.

På bestillingssiden skal du indtaste koden fra dit gavekort i højre side af formularen.

Du kan sagtens ombytte eller returnere varer, som du har købt med gavekort. Du kan dog ikke få beløbet udbetalt, og du vil derfor få udstedt et nyt gavekort på et tilsvarende beløb.

Søg på Sumisura