Søg

Profilbeklædning, logoskjorter, arbejdstøj

Brug bl.a. Sumisura skjorter med firma logo hvis:

  • I skal deltage på messe
  • Jeres sælgere/konsulenter skal være repræsentativt klædt
  • I tøj-ordning til de ansatte.

Hos Sumisura sælger vi kvalitetsskjorter til den bevidste mand, som ønsker at være velklædt og føle sig tilpas alle døgnets vågne timer.

I tråd med vores ambitioner om at levere verdens bedste jobskjorter, ønsker vi naturligvis også at tilbyde virksomhederne den bedst mulige firmaskjorte til medarbejderne.

Man sælger sig selv, i lige så høj grad som man sælger sit firma. Derfor mener vi, at det er i virksomhedens interesse, at de ansatte er velklædte.

Hos Sumisura tilbyder vi skjorter af en meget høj kvalitet til en rigtig favorabel pris. Vi sælger direkte fra nogen af verdens førende skjorteproducenter, udenom de mange fordyrende mellemled, og derfor kan vi holde priserne så lave.

Ud fra vores udvalg af mange flotte skjorter, kan I naturligvis frit vælge mellem de skjorter, I måtte ønske.Det vil sige at I ikke er tvunget til at tage X antal af én og samme skjorte, men I får derimod mulighed for at være kreative på kryds og tværs af striber, tern og ensfarvede skjorter.


Vi arbejder tæt sammen med et af danmarks dygtigste broderi-firmaer, som er anerkendt i branchen for at være kvalitetsbevidste og punktlige.

Vores konsulenter hjælper og guider jer naturligvis igennem forløbet til en tilfredsstillende beslutning, herunder skjortevalg, måltagning til størrelser, placering og størrelse af logo etc.

Det eneste, I skal sørge for, er at tilsende os et logo som pdf fil.

Tag allerede i dag kontakt, til én af vores dygtige konsulenter for aftale om et uforpligtende møde. I får dermed mulighed for at se skjorterne ”live” samt få et tilbud og gode råd. Kontakt os her for at starte en dialog.

Ingen forespørgsel er for lille eller uaktuel.

Søg på Sumisura