Søg

Returpolitik

Så nemt er det at bytte hos Sumisura

Passer din skjorte, sweater, t-shirt, sokker eller underbukser ikke, eller ønsker du af andre årsager at returnere dine Sumisura varer, kan du senest 14 dage efter modtagelse, returnere varerne til: 

Sumisura A/S
Høedvej 63
4174 Jystrup Midtsj.

Derefter vil vi refundere pengene (fortrudt køb) – vi refunderer pengene direkte til dit kreditkort.

Vi behandler returvarer indenfor 5-7 arbejdsdage fra vi modtager dem. 

Er dine varer prøvet og pakket ud?

Naturligvis må du gerne pakke din skjorte, t-shirt, sokker, sweater, slips og underbukser ud og prøve dem, så længe du kan returnere dem i samme stand og mængde, som du modtog dem. Sokker og underbukser SKAL returneres i original emballage.

Hvis du modtager flere ensartede varer (f.eks. skjorter i samme størrelse og pasform), appellerer vi til, at du nøjes med at pakke én ud og prøve denne. Hvis den ikke passer, returnerer du blot denne sammen med de øvrige lignende varer.

Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, så det er åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt, herunder men ikke begrænset til vask af varen.

Returretten gælder ikke skjorter, hvor der efter aftale og anvisning er broderet logo på.

Såfremt varerne ønskes byttet som følge af pakkefejl eller anden fejl fra vores side, erstatter vi naturligvis portoen.

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller returnere den til ovenstående adresse.

Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen for varen naturligvis til dig. Når vi har kontrolleret, at varen lever op til reglerne for fortrydelse, overføres købesummen til det betalingskort du benyttede, da du oprindeligt købte varen.

Bemærk venligst, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. 

Reklamationer, fejl på skjorter og andre varer

Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder, og derfor opfordrer vi dig til at kontakte os, hvis der er problemer med de varer, du har købt.

I henhold til den danske købelov har du som forbruger 24 måneders reklamationsret Det betyder, at du ved fejl eller mangler enten kan få varen repareret eller ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at fejl og mangler ikke skyldes fejlagtig brug af varen eller anden skadevoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter at du har konstateret fejlen/manglen. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse, som er angivet i toppen af dette dokument.

Du er naturligvis også meget velkommen til at skrive til kundeservice@sumisura.com, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig. Når du returnerer varen, bedes du medsende kopi af den faktura eller returseddel, som du tidligere har modtaget og vedlægge en note om, hvad reklamationen vedrører.

Søg på Sumisura