Søg
Få indsigt i vores verden!
Bomuldsblomsten – Bomuld af højeste kvalitet

Bomuld af højeste kvalitet

Vores nye grafiske element - bomuldsblomsten - illustrerer vores nære relation til vores produkters grundstof, nemlig den høje kvalitet af bomuld som vores produkter indeholder og dens betydning for vores kunder i hverdagen.

Vores skjorter er lavet af den fineste ægte egyptiske 2-ply bomuld. Egyptisk bomuld er fra naturens side den bedste bomuld i verden med lange, stærke og ensartede fibre. Derfor bliver det færdige resultat et både fint og slidstærk stof. 2-ply betyder, at to tråde er spundet sammen til én tråd, hvilket giver ekstra styrke. Den fine bomuld fremstår med en glansfuld overflade, og da alle metervarer er garnfarvede inden vævningen, er farven trængt helt igennem, og skjorterne fremstår med en ensartet, smuk finish.

Sumisura fit

Sumisura skjortens fit er resultatet af et større studie. En italiensk skrædder besluttede sig for at undersøge, hvordan en ”standard” størrelse ser ud. Han opmålte mere endr 2.000 mænd, og undersøgelsen resulterede i de mål, som Sumisuras skjorter i dag er syet efter.

Alle vores skjorter er syet, så de har det korrekte fit, som ikke sidder for snert eller efterlader en større mængde skjortestof ud over bukselinningen. Derfor får du i en Sumisura skjorte det bedste italienske snit, kombineret med særlige unikke men diskrete kendetegn, som gør at du vil kunne genkende en original Sumisura skjorte på f.eks. kilen med vores særlige kendetegn og den præcist fittede sammensyning af rygstykket mellem skuldrene.

Sumisura fit

Garn, metervare og føling

En tråds tykkelse er beskrevet af et nummer. Jo finere en tråd desto højere nummer. Traditionelt starter kvalitetsskjorter fra 80’ garner. Sumisura bruger kun 100’ garner 2-ply og opefter.

2-ply vil sige, at to separate tråde er spundet om hinanden til én tråd i og vævet stramt for at frembringe en glat og stærk metervare. Denne luksuriøse og holdbare kvalitet kræver lange fibre, såsom den der stammer fra egyptisk bomuld.

En kvalitetsskjorte er vævet med 2-ply garn både i Warp og Weft. Det er betegnelsen for de vandrette og lodrette tråde i vævningen som udgør selve metervaren. Warp og Weft trådene kan sagtens have forskellig tykkelse, således at en metervare der hedder 100’/120’ 2-ply er vævet med en 100' garn og en 120' garn.

Garn, metervare og føling

Mother of Pearl

Knapperne på Sumisura skjorter er 3 mm tykke, robuste ”Mother of Pearl”. De er syet på med krydssyning, så de sidder ekstra godt fast. Du har sikkert prøvet andre skjorter, hvor knapperne ikke er syet med krydssyninger og derfor hurtigt falder af.

Vores ”Mother of Pearl” knapper er lavet af imiteret perlemor som er strygefast, så de ikke beskadiges under skjortestrygningen. Ægte Mother of Pearl knapper er desværre ikke holdbare nok til en Sumisura skjorte, og derfor benytter vi i stedet dette smukke alternativ. Vi har netop valgt en 3 mm knap for at sikre den bedst mulige lukning og det mest stilfulde udseende.

Mother of Pearl knapper

Trim

Ved syning af Sumisuras skjorter bruger vi en god og stærk tråd, der ikke kryber. Selve syningerne er fine med en høj sting-tæthed, idet vi altid syr med 6-8 sting pr. cm.

Vi anvender forskellige former for kant-syning, både on-the-edge-syning og den mere klassiske syning med afstand mellem sting og kant. Til højre ses et eksempel på en klassisk syning og på den elegante forarbejdning af knaphullerne.

Vi har ingen synlige brand-labels på vores skjorter, men altid en diskret detalje som afslører, at du bærer et kvalitets produkt – på vores skjorter er kilen på skjortens halestykke fra 2020 udført i vores signatur sandfarve og med vores nye bomuldsblomst.

Diskret og elegant, og op til dig om du vil flashe det eller ej.

Trim af højeste kvalitet

Søg på Sumisura