Del

Sumisura skjortens særkende

En Sumisura skjorte har mange detaljer som er unikke for netop vores skjorter, detaljer som du ikke finder andre steder i samme prisklasse..

Sumisura syninger

Vi bruger en god og stærk tråd, der ikke kryber. Og selve syningerne er fine med en høj stingtæthed, vi syr altid med 6-8 sting pr. cm. Vi anvender forskellige former for kant syning, både on-the-edge-syning og klassisk syning.

Sumisura trim

Knapperne på Sumisura skjorter er 3 mm tykke, robuste ”mother-of-pearl”. De er syet på med krydssyning, så de sidder ekstra godt fast. Du har sikkert selv prøvet skjorter, hvor knapperne ikke er syet med krydssyninger, og derfor hurtigt falder af. ”Mother-of-pearl” knapper er imiteret perlemor som er strygefast, så de ikke beskadiges under skjortestrygningen. Vi har netop valgt den lidt ”tykke” 3 mm knap for at sikre den bedst mulige lukning (billede af knap close-up) Vi har ingen synlige brand-labels på vores tøj, men altid en diskret detalje som afslører at du bærer et kvalitets produkt – på vores skjorter er kilen på skjortens halestykke altid udført i vores særlige stribede mønster – diskret og elegant hvor det er op til dig om du vil flashe det eller ej.

Sumisura styling

Sumisura skjortens fit er resultatet af et større studie. En italiensk skrædder besluttede sig for at undersøge hvordan en ”standard” størrelse ser ud. Det førte til en undersøgelse, hvor over 2.000 mænd blev målt op, og resulterede i de mål, Sumisuras skjorter i dag er syet efter. Alle er syet så de har det korrekte fit, som ikke sidder for snert eller efterlader en større mængde skjortestof ud over bukselinningen. Derfor får du i en Sumisura skjorte det bedste italienske snit, kombineret med særlige unikke men diskrete kendetegn, som gør at du vil kunne genkende en original Sumisura skjorte på f.eks. kilen og den præcist fittede sammensyning af rygstykket mellem skuldrene.

Kontakt os:
info@sumisura.com

0 varer i din kurv

Din indkøbskurv er tom.

Betalingsmuligheder