Del

Returpolitik

Varen passer ikke eller jeg har fortrudt?

Passer din skjorte, sweater, t-shirt, sokker, underbukser ikke, eller ønsker du af andre årsager at returnere dine Sumisura varer, kan du senest 14 dage efter modtagelse returnere varerne til:.

Sumisura.com
c/o Prime Cargo A/S
Nordager 28, Terminal 3
6000 Kolding
Att.: Kundeservice

Så nemt er det at få byttet dine skjorter og andre varer hos Sumisura

Udfyld venligst den medfølgende returseddel om hvad du ønsker, vi skal gøre:

  • Bytte til tilsvarende varer i anden størrelse eller andre varer (skriv da hvilken størrelse)
  • Refundere pengene (fortrudt køb) – vi refundere pengene direkte til dit kreditkort

Vi behandler returvarer samme dag, som vi modtager dem.

Er din skjorte, t-shirt, sokker, sweater eller underbukser prøvet og pakket ud?

Naturligvis må du gerne pakke din skjorte, t-shirt, sokker, sweater, slips og underbukser ud og prøve dem, så længe du kan returnere dem i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog dem. Sokker og underbukser SKAL returneres i original emballage. Hvis du modtager flere skjorter samtidig, appellerer vi til, at du nøjes med at pakke én ud og prøve den, og hvis den ikke passer returner alle de skjorter du har modtaget. Alle vores skjorter har samme pasform.

Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, så det er åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt, herunder men ikke begrænset til vask af varen.

Returretten gælder ikke logoskjorter, hvor der efter aftale og anvisning er broderet logo på. Såfremt varerne ønskes byttet som følge af pakkefejl eller anden fejl fra vores side, erstatter vi naturligvis portoen (billigst mulige pakkepost løsning).

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller returnere den til ovenstående adresse.

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen for varen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til det betalingskort du benyttede, da du oprindeligt købte varen, efter at vi har kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Bemærk venligst at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Returretten gælder ikke profilbeklædning, hvor der eksempelvis efter aftale og anvisning er broderet logo på.

Reklamationer, fejl på skjorter og andre varer

Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder, og derfor opfordrer vi dig til at tage kontakt, hvis der er problemer med de varer, du har købt.

I henhold til den danske købelov har du som forbruger 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du ved fejl eller mangler enten kan få varen repareret eller ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at mangler og fejl ikke skyldes fejlagtig brug af varen eller anden skadevoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden for 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse:

Sumisura.com
c/o Prime Cargo A/S
Nordager 28, Terminal 3
6000 Kolding
Att.: Kundeservice

Du er naturligvis også meget velkommen til at skrive til info@sumisura.com , hvis du er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig. Når du returnerer varen, bedes du medsende kopi af den faktura eller returseddel, du tidligere har modtaget med et notat om, hvad reklamationen vedrører.Der ydes ingen fortrydelsesret på logoskjorter, hvor der eksempelvis efter aftale og anvisning er broderet logo på.

Kontakt os:
info@sumisura.com

0 varer i din kurv

Din indkøbskurv er tom.

Betalingsmuligheder