Del

Om Sumisura

Historik & Idegrundlag

Sumisura er et Københavnsk baseret firma, som blev dannet i efteråret 2006 på baggrund af en stor viden om og passion for skjorter. Vores idegrundlag er at det skal være let og enkelt at købe lækre, velsiddende skjorter, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Su Misura er italiensk, og det betyder ”efter mål”. Du genkender måske ordstammen, som også indgår i det engelske ord for mål, ”measure”. Navnet er til dels valgt, fordi Sumisura produkter er italienske i stilen. Men vigtigere er det, at Sumisura skjortens fit er resultatet af et større studie. En italiensk skrædder besluttede sig for at undersøge hvordan en ”standard” størrelse ser ud. Det førte til en undersøgelse, hvor over 2.000 mænd blev målt op, og resulterede i de mål, Sumisuras skjorter i dag er syet efter. Alle er syet så de har det korrekte fit, som ikke sidder for snert eller efterlader en større mængde skjortestof ud over bukselinningen.

Derfor får du i en Sumisura skjorte det bedste italienske snit, kombineret med særlige unikke men diskrete kendetegn, som gør at du vil kunne genkende en original Sumisura skjorte på f.eks. kilen og den præcist fittede sammensyning af rygstykket mellem skuldrene. Vi mener, at enhver skjorte skal passe som syet efter mål. Su Misura.

Produktion & prissætning

Vi har nogle fantastisk dygtige leverandører, som er valgt med omhu og som minimum er ISO 9001 certificeret. Vores faste skjorteleverandør har flere end 80 års erfaring med produktion af herreskjorter og er førende leverandør til mange af de største eksklusive mærker i verden.

Hvordan kan I sælge 3 skjorter til den samme pris som én skjorte - i samme kvalitet, koster i butikkerne?

Det kan vi fordi:

  • Vi handler direkte med leverandøren - både i produktion og på metervaren
  • Vi har skåret de fordyrende mellemled væk som ellers findes i detailhandlen
  • Vi har udelukkende online handel og holder et lavt overhead
  • Vi yder en glimrende service (se Trustpilot) til alle besøgende – så velkommen til!

Kontakt os:
info@sumisura.com

0 varer i din kurv

Din indkøbskurv er tom.

Betalingsmuligheder