Del

Fragt & levering

Fragt

Efter du har sendt din ordre, modtager du inden for et kort tidsrum en ordrebekræftelse fra Sumisura. Ordrebekræftelsen indeholder udover en oversigt over de bestilte varer også en fragt del. Mister du eller har brug for en kopi af din ordrebekræftelse og/eller faktura, kan du altid rekvirere den via e-mail info@sumisura.com Bestiller du levering til et andet EU land gælder reglerne om varernes frie bevægelighed, så du betaler dansk moms men ingen told. Ordrer modtaget inden kl. 13:00 en given hverdag bliver pakket og sendt samme dag.

Alle priser på hjemmesiden er angivet inklusiv moms samt alle danske afgifter, told mm. Din pakke sendes med et medfølgende sporingsnummer (track&trace), så vi til enhver tid vil være i stand til at følge pakken. Undtaget kan være pakker til EU lande uden for Danmark, idet vi her vælger den billigste forsendelsesmetode. Vi sender for nuværende ikke til lande uden for EU.

Levering

Du kan vælge at få leveret din pakke enten til arbejdspladsen, til en GLS Pakkeshop eller til din private adresse. Hvis du vælger det sidste, skal du være opmærksom på, at hvis du ikke er hjemme til at modtage pakken, vil den ligge til afhentning på dit lokale posthus. Pakken ligger 7 dage, hvorefter den returneres til os. Leveringstiden inden for Danmark er normalt fra dag til dag, mens den er 2-4 dage til andre EU-lande.

Kontakt os:
info@sumisura.com

0 varer i din kurv

Din indkøbskurv er tom.

Betalingsmuligheder